ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ο χώρος της κουζίνας οφείλει να εξυπηρετεί πολλαπλές ανάγκες και χρήσεις. Θα πρέπει αφενός να παρουσιάζει υψηλή λειτουργικότητα και αφετέρου να αποτελεί ένα όμορφο και ευπαρουσίαστο κομμάτι του σπιτιού, καθώς πολλές φορές είναι συνδεδεμένη με το σαλόνι.

Γι’ αυτό η επιλογή των επίπλων και του εξοπλισμού της κουζίνας σας πρέπει αν γίνει προσεκτικά, με γνώμονα την πρακτικότητα και την υψηλή απόδοση. Έτσι θα δημιουργήσετε ένα χώρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και θα κάνει το μαγείρεμα και τις καθημερινές εργασίες πιο εύκολες, γλιτώνοντάς σας χρόνο αλλά και χρήμα.

Η Επιπλοτεχνική Ζακύνθου - Τζανής Λεονάρδος ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις στο έπιπλο κουζίνας, βασισμένες σε διάφορες γραμμές, χρώματα και σχέδια κλασικά ή μοντέρνα, με έμφαση στο ιταλικό στυλ. Παρακολουθεί επίσης την ελληνική βιομηχανία, με επιλογές από κορυφαίες εταιρείες και υλικά που προκρίνουν τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία και μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση στο χώρο της κουζίνας.

Χάρη στη συστηματική παρακολούθηση εκθέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η εταιρεία μας υιοθετεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της κουζίνας, και όχι μόνο. Με τη χρήση σχεδιαστικών προγραμμάτων τελευταίας τεχνολογίας και τη συνεργασία με designers και εσωτερικούς διακοσμητές, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και η ικανοποίηση των πελατών μας εξασφαλισμένη. ​

Στην Επιπλοτεχνική Ζακύνθου - Τζανής Λεονάρδος θα βρείτε:

  • Μοντέρνες κουζίνες
  • Κλασικές κουζίνες
  • Αξεσουάρ
  • Συνθετικούς πάγκους
  • Τραπεζαρίες
  • Τραπέζια
  • Καρέκλες 

Το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι τοCorian – Κόριαν της Dupont,που συνδυάζει την άψογη αισθητική με τη μεγάλη αντοχή και τη δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε σχήμα.


Είναι κατάλληλο για πάγκους κουζίνας, μπάνιο, χώρους εστίασης, εσωτερικές σκάλες και όχι μόνο! Το Corian μπορεί να δώσει υψηλή αισθητική στην κουζίνα σας επιτρέποντας στην επιφάνεια του πάγκου του νεροχύτη και της πλάτης να έχει ενιαία επένδυση με ιδανικές καμπύλες και τελειώματα, ενώ ακολουθεί οποιοδήποτε σχέδιο δημιουργώντας τέλειο αποτέλεσμα.

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ